Functioneel beheer is een term die vaak binnen de ICT gebruikt wordt. De rol van functioneel beheerder wordt wisselend ingevuld vanuit de business of vanuit de ICT. Voor beide valt wat te zeggen. Een functioneel beheerder is er namens de gebruikersorganisatie verantwoordelijk voor dat de informatievoorziening en ICT optimaal bijdragen aan het succes van de organisatie.

Gebruikersondersteuning, onderhoud werkinstructies, beantwoorden van vragen, oplossen van meldingen, contacten onderhouden met de ICT leverancier, het nader opzetten van de beheerprocessen en -procedures, het opzetten en uitvoeren van (acceptatie)testen en het draaien van rapportages horen onder andere tot de werkzaamheden van een functioneel beheerder.

Ellen Oostra Consultancy is een expert op het gebied van functioneel beheer. Zij kan het beheer van één of meerdere applicaties of websites van u overnemen, of een rol spelen in de opzet of inrichting van de functioneel beheerorganisatie binnen uw organisatie of instelling.

Certificaten: Business Information Management Foundation with reference to BISL, Informatiesystemen Foundation (ISyF)

 

Interesse in de diensten of projecten van Ellen Oostra Consultancy?
Informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact op

 

Functioneel Beheer
 
 

Contact info

06 - 47 27 88 53

ellen@ellenoostra.nl

www.ellenoostra.nl