Het opzetten van documentatie kost veel tijd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het opstellen van gebruikershandleidingen of procesbeschrijvingen. Maar als deze er eenmaal zijn, dan kan dit veel tijd uitsparen. Gebruikers hebben altijd een set aan handleidingen om op terug te vallen en kunnen daarmee hun werk sneller uitvoeren. Maar ook in het beheer van een systeem kan goede documentatie betekenen dat het aantal gebruikersvragen verminderd wordt.

Het opstellen van gebruikershandleidingen is een vak apart. De kunst is om deze zo op te stellen dat snel antwoord gevonden wordt op de vraag voor handen, en dat het antwoord dusdanig beschrijvend is dat dit ook direct ondersteuning biedt bij uitvoer van de werkzaamheden.

Ellen Oostra Consultancy heeft een ruime ervaring in het opstellen van gebruikershandleidingen voor diverse systemen en diverse doelgroepen. Vanuit de overige diensten wordt echter documentatie opgeleverd. Gedacht kan daarbij worden aan een Plan van Eisen (PvE), een Project Initiatie Document (PID), een functioneel ontwerp (FO), procesbeschrijvingen, offerte aanvragen etc.

 

Interesse in de diensten of projecten van Ellen Oostra Consultancy?
Informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact op

 

Documentatie
 
 

Contact info

06 - 47 27 88 53

ellen@ellenoostra.nl

www.ellenoostra.nl